Servicii cleaning


Pentru că ne dorim să venim în sprijinul dvs, LEVEL Estate a selectat cu maximă atenție un partener de încredere, specializat în servicii de curățenie profesională, care să îndeplinească cele mai exigente cerințe.


Având o experiență de peste 8 ani în domeniul serviciilor de curățenie, firma de curățenie EVO Cleaning din București a reușit să obțină, prin lucrările executate, aprecierile clienților cu care a colaborat.


Calitatea serviciilor de curățenie reprezintă trăsătura principală a partenerului LEVEL Estate pe care își bazează activitatea. Asigurată atât de personalul calificat, cât și de echipamentele și consumabilele din game profesionale folosite, calitatea serviciilor oferite asigură întotdeauna deplina satisfacție tuturor clienților.


Pentru că stă în puterea fiecăruia dintre noi să protejăm și să păstrăm mediul înconjurător pentru generațiile viitoare, sunt folosite numai produse eco-friendly (http://www.evansvanodine.co.uk), cu un impact redus asupra mediului.


Pe lângă calitatea excelentă a serviciilor oferite, o altă caracteristică o constituie flexibilitatea în stabilirea pachetelor de servicii. Cerințele și nevoile fiecărui client în parte sunt cele care dau întotdeauna criteriul de stabilire a pachetelor de servicii oferite.


De aceea, misiunea principală este continua îmbunătățire a performanțelor serviciilor oferite clienților, pentru ca aceștia să aibă întotdeauna satisfacție maximă.

whatsapp WhatsApp
 Suna
Suna whatsappWhatsapp