[VIDEO] PRIMA INCHIRIERE Apartament Premium 3 camere One Mircea Eliade
inchiriere — Herastrau, Bucuresti

2.600€ / luna + TVA
Salvează oferta
ID: LVL0862
3 Camere
Herastrau
S. Utila: 94 mp
S. Totala: 104 mp
Confort: lux
Etaj: 10/16
2 Bai
Locuri Parcare: 2/garaj subteran
An Constructie: 2021

Descriere

Level Estate va prezinta in exclusivitate un apartament spectaculos la prima inchiriere cu vedere panoramica asupra parcului Floreasca, situat in ansamblul rezidential premium ONE Mircea Eliade.

Apartamentul este situat la etajul 10, are o suprafata utila de 94 mp utili, la care se adauga cei 10 mp ai terasei unde va puteti bucura de apusuri de neuitat. Apartamentul a fost gandit de catre o echipa de designeri de interior, fiind complet utilat si mobilat premium. Intreg apartamentul beneficiaza de lumina naturala datorita peretilor de sticla si orientarii Sud-Vest, si este compartimentat dupa cum urmeaza: 

Living cu zona de dining si acces catre terasa, precum si o zona de citit cu priveliste panoramica catre centrul capitalei. Terasa beneficiaza de decking de lemn, iar accesul catre aceasta se face printr-o usa glisanta de sticla, ce transforma intreg living-ul atunci cand este deschisa total. 

Bucataria complet mobilata si utilata, inclusiv masina de spalat vase mare, plita electrica si cuptor electric si cu microunde si frigider, toate incorporate, precum si o masina de spalat haine si un uscator. De asemenea, regasim o a doua zona de luat masa, cu vedere directa catre parcul Floreasca, precum si numeroase spatii de depozitare.

Dormitorul matrimonial beneficiaza de mobilier premium precum si de multiple spatii de depozitare. Datorita peretelui de sticla va veti trezi cu privelistea libera panoramica a Bucurestiului de la etajul 10.

Dormitorul secundar este mobilat cu un dressing cu usi din oglinda fumurie, si va fi mobilat personalizat in functie de nevoile chiriasului (dormitor / birou)

*Datorita pozitionarii in cadrul complexului, acest apartament este unul dintre putinele care beneficiaza simultan de vedere catre parc si intimitate totala in zona doritoarelor datorita vederii libere*

Cele 2 bai ale apartamentului beneficiaza atat de dus walk-in cat si de cada, precum si dus igienic si numeroase spatii de depozitare.

De asemenea, intregul apartament dispune de incalzire in pardoseala cu setari individuale pentru fiecare camera, usi magnetice, parchet din lemn natural si alte finisaje premium.

In chirie sunt incluse 2 locuri de parcare subterane, situate chiar langa lifturi, iar pentru siguranta dumneavoastra intregul ansamblu rezidential este pazit 24/7 si supravegheat video.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Video

Avantaje si Facilitati

Aer Conditionat Da;
Bucatarie Utilata; Mobilata; Da; Deschisa; Inchisa;
Calorifere Da;
Contorizare Apometre; Contor caldura; Contor gaz; Contor electric;
Electrocasnice TV; Masina de spalat rufe; Cuptor microunde; Hota; Aragaz; Frigider; Masina de spalat vase;
Ferestre Aluminiu;
Incalzire Centrala Imobil;
Interfon Da;
Izolatii termice Exterior;
Lift Da;
Mobilat Lux; Complet;
Podele Parchet; Gresie; Marmura, granit;
Servicii Supraveghere video; Administrare; Paza;
Strazi Asfaltate;
Tip Bloc Bloc;
Usa intrare Metal;
Utilitati Apa; Curent; Telefon; Internet;
Vecinatati Spatii Banca; Supermarket; Trafic Pietonal; Hotel; Parc; Mall; Restaurant/pub; Scoala/gradinita;
Vedere Vedere spre parc;

Proprietati similare

whatsapp WhatsApp
 Suna
Suna whatsappWhatsapp
whatsapp WhatsApp
 Suna
Suna whatsappWhatsapp